Pierre René Professional – Világmárka Magyarországon!

Minőség, felelősség hatékony szakmai támogatás.

A Pierre René PROFESSIONAL története a nyolcvanas évek végén kezdődött, amikor a Lubicz család megvásárolta a skandináv brandet, hogy nemzetközi pályára állítsa a Svédországban akkor már sikeres kozmetikai márkát.

A nemzetközi nyitás fontos állomása volt a Párizsban létrehozott nemzetközi iroda, amely szorosan bekapcsolta a Pierre René PROFESSIONAL-t a divatvilág körforgásába. Mára a Párizsban működő kreatív részleg munkája nyomán a Pierre René PROFESSIONAL innovatív szereplőjévé vált a szépségiparnak. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a márka alig egy évtized alatt beérte a legnagyobbakat: a Pierre René PROFESSIONAL az aktuális trendeknek megfelelően minden szezonban megújuló termékkínálattal lép piacra.

A Pierre René PROFESSIONAL termékei jelenleg, a világ több mint 40 országában vannak jelen.

A Pierre René PROFESSIONAL nagy hangsúlyt fektet a termékek minősége mellett, a környezet védelmére is. A cég beszállító partnereinek minden esetben meg kell felelniük a vállalat szigorú minősítési rendszerének. A termékek kiváló minőségű alapanyagai, illetve a csomagoláshoz felhasznált, jórészt újrafeldolgozásból származó anyagok olasz, német francia, svéd és spanyol partnerektől érkeznek.

A Pierre René kozmetikumainak túlnyomó többsége hipoallergén, bőrgyógyászatilag és szemészetileg tesztelt, jelentős részük parabénmentes. A fejlesztés és a tesztelés során a Pierre René PROFESSIONAL szakemberei semmilyen esetben nem végeznek állatkísérleteket!

A párizsi székhelyű márka 2015 végén sikerrel debütált Magyarországon is. A rendkívül pozitív fogadtatás óta folyamatosan bővül a partnerhálózat. A Pierre René PROFESSIONAL magyarországi képviseletének nem titkolt célja, hogy mind több szakemberrel megismertesse a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelő termékeit, a Pierre René PROFESSIONAL szolgáltatásait és a márka mögött álló hatékony értékesítési stratégiát.

A Pierre René PROFESSIONAL magyarországi képviselete a vállalat szellemiségének megfelelően magas minőségű szolgáltatásaival, minden igényt kielégítő forgalmazói háttérrel, több évtizedes szakmai tapasztalattal és a luxuskozmetikai piac ismeretével áll a hazai partnerek rendelkezésére.

Hisszük, hogy közös sikerünk kulcsa a tisztelet, a minőség és a bizalom – vallja a hazai forgalmazó.

0
Kosár
A kosarad üresVissza a shopba
Szállítási díj kiszámítása
Kupon beváltása