Makeup TREND 2020. – 1. rész

Mióta 2020- ba léptünk, biztonsággal állíthatjuk, hogy az elmúlt év mérföldkőnek számított a sminktrendek szempontjából!

Láthattuk a tökéletlen szem smink megjelenését, avantgárd szemceruza használatot, hangsúlyos szemsminkeket és színes glittereket, pigmenteket mindenhol. Találkozhattunk a lágyan fénylő arckontúrokkal és a barackos-rózsaszín ajkak előtérbe helyeződésével! (Valószínűleg ez válasz volt az elmúlt időszak drámai kontúrjaira és highlighter –es csillogására?!).  A 90-es évek által inspirált trend, – például a vastag kék szemhéjfesték, a fekete szemceruza és a fényesen csillogó ajkak-  is jelentős újjáéledést mutattak!

Hol tartanak ezek a változások és formálódások 2020-ban?

Nos, ez egy izgalmas időszak a sminkek szerelmeseinek, mert amit most divatosnak tartunk, kétségtelenül tovább fog fejlődni, hogy végül az elkövetkező évtizedre megfelelő iránymutatást és trendet teremtsen!

Kész vagy a nagy utazásra? Gyere velünk és ismerd meg az idei tavasz trendjeit!

Görgess lejjebb és fedezzük fel együtt a 2020- as év sminktrendjeit három Celebrity Sminkes segítségével!

Kék szín újraértelmezése

Ha van egy szín, amelyikkel többet találkozhatunk 2020-ban, akkor ez a KÉK! Meglepetésként ért mindenkit, hogy a PANTONE a klasszikus kéket választotta az év színének. Ez egy merész kék árnyalat, amely utal az ég alkonyatkori színére, és inspirál bennünket a béke és a nyugalom érzéseinek a megteremtésére. Gyönyörűen látszik Patrick Ta munkájában is, hogy milyen érzékien lehet játszani a kékkel!

Forrás: Patrick Ta

A kék egy másik gyönyörű és fantasztikus “világát” láthatjuk Kelsey Deenihan által készített kreáción is.  Elbűvölő, ahogyan a kék szín dominál a nude sminkben!

Forrás: Kelsey Deenihan

A Pierre René PROFESSIONAL kínálatában is találsz varázslatos kék árnyalatokat.

Fehér szemceruza

Bátran párosíthatjuk a kék árnyalatait a „rikító” fehér szemceruzával, mert Patrick Ta,- a sztárok sminkmestere (Dua Lipa, Camila Cabello és Gigi Hadid)- arra számít, hogy a nem klasszikus színű szemceruzák egyre népszerűbbek lesznek. “A krém és a fehér színű szemceruzák hatalmas durranás lesz” – mondja.

Forrás: Naoko Scintu

Nagyon szeretjük, ahogy a fehér szemceruza kiemeli és hangsúlyozza a hosszú, hullámzó szempillákat. Próbáld ki és legyél trendi a sugárzó tekinteteddel.  Válaszd a SNOW WHITE ceruzánkat!

Lágyan sugárzó komplex hatás

Egy másik tendencia, amely Tilbury szerint 2020- ban nagyon ígéretesnek tűnik, a lágyan „ragyogó” arcszín. Az elmúlt év „strobe” megjelenésével ellentétben ez egy lágy, belülről áradó ragyogásról szól.

Forrás: Sofia Schwarzkopf-Tilbury

…és hogy mivel érhetjük el ezt az érzékien finom „ragyogást”? Olyan lágyan pigmentált, krémes textúrákkal, amelyeket a Pierre René PROFESSIONAL kínálatában is megtalálsz!

“Azt is látni fogjuk, hogy ez a ragyogás a szemeken és az ajkakon is megjelenik” – folytatja Tilbury. “Néhány évig a matt ajkak óriási sikernek örvendtek, de a fényesség valóban visszatér.”

A Pierre René PROFESSIONAL kínálatában káprázatos szettek szolgálják az ajkak szatén fényű tündöklését!

Lips Outfit Box- BASIA

Lips Outfit Box- HERA

Lips Outfit Box- NIKKI

Reméljük, hogy tetszettek az ötletek és tudjátok majd használni a mindennapokban is! Hamarosan jelentkezünk további trendi sminkötlettel!

Forrás: https://www.whowhatwear.co.uk/