Makeup TREND 2020. – 1. rész

Szerző: | márc 21, 2020 | Blog-Szépségápolási tippek

Mióta 2020- ba léptünk, biztonsággal állíthatjuk, hogy az elmúlt év mérföldkőnek számított a sminktrendek szempontjából!

Láthattuk a tökéletlen szem smink megjelenését, avantgárd szemceruza használatot, hangsúlyos szemsminkeket és színes glittereket, pigmenteket mindenhol. Találkozhattunk a lágyan fénylő arckontúrokkal és a barackos-rózsaszín ajkak előtérbe helyeződésével! (Valószínűleg ez válasz volt az elmúlt időszak drámai kontúrjaira és highlighter –es csillogására?!).  A 90-es évek által inspirált trend, – például a vastag kék szemhéjfesték, a fekete szemceruza és a fényesen csillogó ajkak-  is jelentős újjáéledést mutattak!

Hol tartanak ezek a változások és formálódások 2020-ban?

Nos, ez egy izgalmas időszak a sminkek szerelmeseinek, mert amit most divatosnak tartunk, kétségtelenül tovább fog fejlődni, hogy végül az elkövetkező évtizedre megfelelő iránymutatást és trendet teremtsen!

Kész vagy a nagy utazásra? Gyere velünk és ismerd meg az idei tavasz trendjeit!

Görgess lejjebb és fedezzük fel együtt a 2020- as év sminktrendjeit három Celebrity Sminkes segítségével!

Kék szín újraértelmezése

Ha van egy szín, amelyikkel többet találkozhatunk 2020-ban, akkor ez a KÉK! Meglepetésként ért mindenkit, hogy a PANTONE a klasszikus kéket választotta az év színének. Ez egy merész kék árnyalat, amely utal az ég alkonyatkori színére, és inspirál bennünket a béke és a nyugalom érzéseinek a megteremtésére. Gyönyörűen látszik Patrick Ta munkájában is, hogy milyen érzékien lehet játszani a kékkel!

Forrás: Patrick Ta

A kék egy másik gyönyörű és fantasztikus “világát” láthatjuk Kelsey Deenihan által készített kreáción is.  Elbűvölő, ahogyan a kék szín dominál a nude sminkben!

Forrás: Kelsey Deenihan

A Pierre René PROFESSIONAL kínálatában is találsz varázslatos kék árnyalatokat.

Fehér szemceruza

Bátran párosíthatjuk a kék árnyalatait a „rikító” fehér szemceruzával, mert Patrick Ta,- a sztárok sminkmestere (Dua Lipa, Camila Cabello és Gigi Hadid)- arra számít, hogy a nem klasszikus színű szemceruzák egyre népszerűbbek lesznek. “A krém és a fehér színű szemceruzák hatalmas durranás lesz” – mondja.

Forrás: Naoko Scintu

Nagyon szeretjük, ahogy a fehér szemceruza kiemeli és hangsúlyozza a hosszú, hullámzó szempillákat. Próbáld ki és legyél trendi a sugárzó tekinteteddel.  Válaszd a SNOW WHITE ceruzánkat!

Lágyan sugárzó komplex hatás

Egy másik tendencia, amely Tilbury szerint 2020- ban nagyon ígéretesnek tűnik, a lágyan „ragyogó” arcszín. Az elmúlt év „strobe” megjelenésével ellentétben ez egy lágy, belülről áradó ragyogásról szól.

Forrás: Sofia Schwarzkopf-Tilbury

…és hogy mivel érhetjük el ezt az érzékien finom „ragyogást”? Olyan lágyan pigmentált, krémes textúrákkal, amelyeket a Pierre René PROFESSIONAL kínálatában is megtalálsz!

“Azt is látni fogjuk, hogy ez a ragyogás a szemeken és az ajkakon is megjelenik” – folytatja Tilbury. “Néhány évig a matt ajkak óriási sikernek örvendtek, de a fényesség valóban visszatér.”

A Pierre René PROFESSIONAL kínálatában káprázatos szettek szolgálják az ajkak szatén fényű tündöklését!

Lips Outfit Box- BASIA

Lips Outfit Box- HERA

Lips Outfit Box- NIKKI

Reméljük, hogy tetszettek az ötletek és tudjátok majd használni a mindennapokban is! Hamarosan jelentkezünk további trendi sminkötlettel!

Forrás: https://www.whowhatwear.co.uk/

Hivatalos magyarországi
márkaképviselet

Bizalommal vásárolhatsz nálunk, hiszen 100% garanciát vállalunk a termékek eredetiségéért!

25000 Ft felett Ingyenes szállítás

Minden 25 000 Ft feletti megrendelésedet ingyen juttatjuk el hozzád.

48 órás kiszállítási garancia

Garantáljuk, hogy megrendelésedet másnapra, de maximum 48 órán belül kiszállítjuk részedre.

Ne maradj le az újdonságokról!

Értesülj újdonságainkról, kedvezményeinkről az elsők között!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
0
Kosár
A kosarad üresVissza a shopba
Szállítási díj kiszámítása
Kupon beváltása