Makeup TREND 2020 – 2. rész

Szerző: | márc 30, 2020 | Blog-Szépségápolási tippek

Vegyes érzéseink vannak a “trend” fogalmával kapcsolatban, amikor a szépségről van szó… Végül is annyi csodálatos termék és információs felület található az inspirációhoz (vörös szőnyeg, Instagram, a melletted ülő lány a metrón, stb.)

Bár a szépség trendek, – amelyeket a divathéten, vagy más eseményeken láttunk –  valóban figyelemre méltóak és gyönyörűek, de nem elhanyagolható momentum ezen kreációk átformálása, újraértelmezése! Nagyon fontos, hogy az aktuális trendeket magunkénak érezzük és tudjuk beépíteni a saját stílusunkba, ízlésvilágunkba!  Ne akarjunk mások lenni, ne majmoljuk a „sztárokat”, hanem valósítsuk meg a saját stílusunkat, használva az aktuális trendet!

Nézzünk újabb három példát a smink világából, ahol a szakmaiság és a trend ízlésesen találkozik!

https://www.instagram.com/kreativsminkmuhely/
  • Túlzott szemformák

“Úgy gondolom, hogy 2020-ban a szemek hatalmas figyelmet kapnak. Az egyik kedvencem, hogy a színek bátran megjelennek a szemhéjakon. A lényeg a pompás alkotás, a túlzott formák, lágyan homályos és kevert színblokkok felhasználásával. Szeretem látni amikor, valaki színeket használ és az nem látszik viseletnek, hanem harmonikusan illeszkedik a Nőhöz! – fejti ki véleményét Amin B. Ildikó, a Kreatív Sminkműhely tulajdonosa!

Forrás: https://www.instagram.com/kreativsminkmuhely/

„ Imádom azokat a termékeket, amelyekkel könnyedén tudok alkotni és rendkívüli hatást tudok elérni velük. A szájsmink elkészítéséhez a Pierre René PROFESSIONAL Chasmere rúzsának a 03– es árnyalatát és a hozzá illő, Lip Matic szájceruzát használtam. 

Chasmere Lipstick No 03.

A szemsmink pinkes árnyalatát a Pinch Me  paletta szemhéjszíneivel valósítottam meg!

Az orcák lágy csillogását a Highlighter paletta segítségével értem el, ami egy finom, természetes finish- t adott!

  • Klasszikus Vörös rúzs

A „celebek” sminkese,  Monika Blunder szerint, a klasszikus smink visszatérése, újragondolása 2020-ban sem maradhat el!

“A klasszikusok hatalmasak és 2020-ban is léteznek!  A klasszikus vörös, mint például a Pierre René PROFESSIONAL Chasmere No 04, Royal Mat No32., soha nem fogják elveszíteni varázsukat, és merész megjelenést garantálnak  az idei évben is.”

Royal Mat Lipstick No 32.
Chasmere Lipstick No04
  • Bőrápoló Sminktermékek

Mivel egyre tudatosabban vásárolunk és nagy hangsúlyt fektetünk a bőrünk egészségére és szépségére, így joggal várjuk el, hogy 2020-ban már a sminktermékek bőrápoló funkcióval is bírjanak!

“A fogyasztók részletesen tájékozódnak a szépségápolási termékek összetevőiről és minőségéről. Nagyon gyakori, hogy valaki „kutatást végez” mielőtt bármit megvásárol vagy kipróbál.  A márkák esetében rendkívül fontos ezt megjegyezni és maximálisan törekedni az ügyfelek maradéktalan kiszolgálására” – mondja Blunder

Forrás: https://www.instagram.com/monikablunder/

A Pierre René PROFESSIONAL kínálatában is megtalálhatóak az ilyen típusú termékek! A teljes MEDIC termékkőr tökéletes ápolást és biztonságot garantál!

Reméljük tetszettek az ötleteink és Ti is bátran nyúltok az sminkecsetekhez, hogy mihamarabb kipróbáljátok a sminkötleteket!

Hamarosan újra találkozunk:)

Forrás: Forrás: https://www.whowhatwear.co.uk/

Hivatalos magyarországi
márkaképviselet

Bizalommal vásárolhatsz nálunk, hiszen 100% garanciát vállalunk a termékek eredetiségéért!

25000 Ft felett Ingyenes szállítás

Minden 25 000 Ft feletti megrendelésedet ingyen juttatjuk el hozzád.

48 órás kiszállítási garancia

Garantáljuk, hogy megrendelésedet másnapra, de maximum 48 órán belül kiszállítjuk részedre.

Ne maradj le az újdonságokról!

Értesülj újdonságainkról, kedvezményeinkről az elsők között!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.
0
Kosár
A kosarad üresVissza a shopba
Szállítási díj kiszámítása
Kupon beváltása