Makeup TREND 2020 – 2. rész

Vegyes érzéseink vannak a “trend” fogalmával kapcsolatban, amikor a szépségről van szó… Végül is annyi csodálatos termék és információs felület található az inspirációhoz (vörös szőnyeg, Instagram, a melletted ülő lány a metrón, stb.)

Bár a szépség trendek, – amelyeket a divathéten, vagy más eseményeken láttunk –  valóban figyelemre méltóak és gyönyörűek, de nem elhanyagolható momentum ezen kreációk átformálása, újraértelmezése! Nagyon fontos, hogy az aktuális trendeket magunkénak érezzük és tudjuk beépíteni a saját stílusunkba, ízlésvilágunkba!  Ne akarjunk mások lenni, ne majmoljuk a „sztárokat”, hanem valósítsuk meg a saját stílusunkat, használva az aktuális trendet!

Nézzünk újabb három példát a smink világából, ahol a szakmaiság és a trend ízlésesen találkozik!

https://www.instagram.com/kreativsminkmuhely/
  • Túlzott szemformák

“Úgy gondolom, hogy 2020-ban a szemek hatalmas figyelmet kapnak. Az egyik kedvencem, hogy a színek bátran megjelennek a szemhéjakon. A lényeg a pompás alkotás, a túlzott formák, lágyan homályos és kevert színblokkok felhasználásával. Szeretem látni amikor, valaki színeket használ és az nem látszik viseletnek, hanem harmonikusan illeszkedik a Nőhöz! – fejti ki véleményét Amin B. Ildikó, a Kreatív Sminkműhely tulajdonosa!

Forrás: https://www.instagram.com/kreativsminkmuhely/

„ Imádom azokat a termékeket, amelyekkel könnyedén tudok alkotni és rendkívüli hatást tudok elérni velük. A szájsmink elkészítéséhez a Pierre René PROFESSIONAL Chasmere rúzsának a 03– es árnyalatát és a hozzá illő, Lip Matic szájceruzát használtam. 

Chasmere Lipstick No 03.

A szemsmink pinkes árnyalatát a Pinch Me  paletta szemhéjszíneivel valósítottam meg!

Az orcák lágy csillogását a Highlighter paletta segítségével értem el, ami egy finom, természetes finish- t adott!

  • Klasszikus Vörös rúzs

A „celebek” sminkese,  Monika Blunder szerint, a klasszikus smink visszatérése, újragondolása 2020-ban sem maradhat el!

“A klasszikusok hatalmasak és 2020-ban is léteznek!  A klasszikus vörös, mint például a Pierre René PROFESSIONAL Chasmere No 04, Royal Mat No32., soha nem fogják elveszíteni varázsukat, és merész megjelenést garantálnak  az idei évben is.”

Royal Mat Lipstick No 32.
Chasmere Lipstick No04
  • Bőrápoló Sminktermékek

Mivel egyre tudatosabban vásárolunk és nagy hangsúlyt fektetünk a bőrünk egészségére és szépségére, így joggal várjuk el, hogy 2020-ban már a sminktermékek bőrápoló funkcióval is bírjanak!

“A fogyasztók részletesen tájékozódnak a szépségápolási termékek összetevőiről és minőségéről. Nagyon gyakori, hogy valaki „kutatást végez” mielőtt bármit megvásárol vagy kipróbál.  A márkák esetében rendkívül fontos ezt megjegyezni és maximálisan törekedni az ügyfelek maradéktalan kiszolgálására” – mondja Blunder

Forrás: https://www.instagram.com/monikablunder/

A Pierre René PROFESSIONAL kínálatában is megtalálhatóak az ilyen típusú termékek! A teljes MEDIC termékkőr tökéletes ápolást és biztonságot garantál!

Reméljük tetszettek az ötleteink és Ti is bátran nyúltok az sminkecsetekhez, hogy mihamarabb kipróbáljátok a sminkötleteket!

Hamarosan újra találkozunk:)

Forrás: Forrás: https://www.whowhatwear.co.uk/