Pierre René Professional – Világmárka Magyarországon!

Ismerj meg minket!

A Pierre René PROFESSIONAL története

Minőség, felelősség hatékony szakmai támogatás.

A Pierre René PROFESSIONAL története a nyolcvanas évek végén kezdődött, amikor a Lubicz család megvásárolta a skandináv brandet, hogy nemzetközi pályára állítsa a Svédországban akkor már sikeres kozmetikai márkát.

A nemzetközi nyitás fontos állomása volt a Párizsban létrehozott nemzetközi iroda, amely szorosan bekapcsolta a Pierre René PROFESSIONAL-t a divatvilág körforgásába. Mára a Párizsban működő kreatív részleg munkája nyomán a Pierre René PROFESSIONAL innovatív szereplőjévé vált a szépségiparnak. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a márka alig egy évtized alatt beérte a legnagyobbakat: a Pierre René PROFESSIONAL az aktuális trendeknek megfelelően minden szezonban megújuló termékkínálattal lép piacra.

A Pierre René PROFESSIONAL termékei jelenleg, a világ több mint 40 országában vannak jelen.

A Pierre René PROFESSIONAL nagy hangsúlyt fektet a termékek minősége mellett, a környezet védelmére is. A cég beszállító partnereinek minden esetben meg kell felelniük a vállalat szigorú minősítési rendszerének. A termékek kiváló minőségű alapanyagai, illetve a csomagoláshoz felhasznált, jórészt újrafeldolgozásból származó anyagok olasz, német francia, svéd és spanyol partnerektől érkeznek.

A Pierre René kozmetikumainak túlnyomó többsége hipoallergén, bőrgyógyászatilag és szemészetileg tesztelt, jelentős részük parabénmentes. A fejlesztés és a tesztelés során a Pierre René PROFESSIONAL szakemberei semmilyen esetben nem végeznek állatkísérleteket!

Pierre René Professional – Világmárka Magyarországon!

A párizsi székhelyű márka 2015 végén sikerrel debütált Magyarországon is. A rendkívül pozitív fogadtatás óta folyamatosan bővül a partnerhálózat. A Pierre René PROFESSIONAL magyarországi képviseletének nem titkolt célja, hogy mind több szakemberrel megismertesse a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelő termékeit, a Pierre René PROFESSIONAL szolgáltatásait és a márka mögött álló hatékony értékesítési stratégiát.

A Pierre René PROFESSIONAL magyarországi képviselete a vállalat szellemiségének megfelelően magas minőségű szolgáltatásaival, minden igényt kielégítő forgalmazói háttérrel, több évtizedes szakmai tapasztalattal és a luxuskozmetikai piac ismeretével áll a hazai partnerek rendelkezésére.

Hisszük, hogy közös sikerünk kulcsa a tisztelet, a minőség és a bizalom – vallja a hazai forgalmazó.

Asztalos Krisztina

OMC világbajnoki 3. helyezett, tréner.

Krisztina szerint:

2018 óta dolgozom együtt a Pierre René PROFESSIONAL magyarországi képviseletével. Nagyon örülök, hogy egymásra találtunk, mert minden olyan értéket képvisel a márka és magyarországi csapata, amely számomra fontos és a munkámban is segítségemre lehet! Mindamellett, hogy a Pierre René PROFESSIONAL termékei maradéktalanul kielégítik a szakmai igényeket; a számomra fontos dolgokat is megtaláltam benne. Úgy, mint

  • professzionális termék elérhető áron
  • innovatív, követi az adott trendeket
  • kiváló, bőrbarát minőség
  • korrekt partneri kapcsolat
  • gyors, sérülésmentes kiszállítás

Nyugodt szívvel és biztonsággal tudom ajánlani a termékeket tanulóimnak, klubtagjaimnak!

Hipoalergén
Bőrgyógyászatilag
tesztelt
Szemészetileg tesztelt
Állatkísérletmentes
Vegán

Professzionális smink termékek Neked!

Professzionális smink termékek és eszközök

Végfelhasználóknak

Imádod a sminkeket és elkötelezett híve vagy a minőségnek? Itt mindent megtalálsz, amire szükséged van!

Sminkes szakembereknek

Sminkes szakemberként dolgozol és minden téren a legjobbat keresed? Professzionális termékeink professzionális felhasználásra

Viszonteladó partnereknek

A legjobbat szeretnéd a vendégeidnek? Professzionális szolgáltatás és értékesítés, minőségi sminktermékek területén is!
0
Kosár
A kosarad üresVissza a shopba
Szállítási díj kiszámítása
Kupon beváltása