Sminkmárkánk a KREATÍV Sminkműhellyel közös együttműködésbe kezdett!

A kreativitás végtelen szabadságát nyújtó sminkműhelyben mostantól a Pierre René PROFESSIONAL termékeivel válhattok profi szépségguruvá!

A Budapest belvárosában található impozáns alkotóstúdió, a Kreatív Sminkműhely csapatával már volt szerencsénk két alkalommal is együtt dolgozni – UniCredit – Korszakalkotók és Mazda as Art Fashion Show – és bizony, ezek olyannyira fantasztikusan sikerültek, hogy úgy döntöttünk, a jövőben egy hosszabb együttműködésbe kezdünk!

kreatív sminkműhely

Mivel stúdiójukban rendszeresen tartanak profi és egyéni sminkoktatást, továbbá színtanácsadást, így mostantól nemcsak divatbemutatókon sminkelünk együtt, hanem kiemelt támogatóikként, a műhely által rendszeresen indított kurzusokon is a Pierre René professzionális sminkszereivel dolgozhatnak a jövő sminkmesterei.

_mg_9342

Így amellett, hogy hazai és külföldi oktatók bővítik tudásotokat és látókörötöket, egy olyan termékcsaláddal varázsolhattok gyönyörű makeup-ot nap mint nap, mint a francia luxusmárka, a Pierre René!

Bővebben a Kreatív Sminkműhely és a Pierre René PROFESSIONAL által szervezett jövőbeni oktatásokról:

A Kreatív Sminkműhely húsz éve van jelen a hazai szépségápolási szakmában, az elmúlt tíz évben az oktatás területén is találkozhattatok velük. A saját alkotóműhelyükön kívül egyetemen is tanítanak, valamint nemzetközi drogériahálózat szaktrénereként is tevékenykednek. Az általuk indított 4 alkalmas sminkoktatásra a hétfői napokon kerül sor, amelyeken kizárólag kozmetikusok vehetnek részt. Segítségükkel felfrissíthetitek a már megszerzett tudást és azt technikai újdonságokkal egészíthetitek ki.

kreatív logó

A tanfolyam elkezdéséhez nem szükséges sminkes képzettség.
A modulokat a Kreatív Sminkműhely szakoktatói tartják:
Vadócz Edina kozmetikus és sminkes szakoktató, valamint Amin B. Ildikó sminkes szakoktató

Az oktatás helyszíne: 1137 Budapest, Szt. István krt. 26.

A következő képzés 2018. szeptember 17. 15:00 órától indul min. 5 fő részvételével. Jelentkezz a kozmetikusok részére szervezett III. Advanced Course modulra, mely 4 kurzusból és külön témából áll.

III. Advanced Course modul:

1. kurzus: Glamour smink és Tus

2. kurzus: Érett bőr sminkje + gyakorlás

3. kurzus: Emelt szintű ceruzatechnika

4. kurzus: Parti smink

A képzés során minden alkalommal a Pierre René PROFESSIONAL sminktermékeivel dolgoztok. Minden órán elmélet és oktatói bemutató, majd legyakorlás (ezekre az alkalmakra a jelentkező saját modellel érkezik!) történik.

PR_PROFESSIONAL_retinalogo

A képzés díja: 15.000 Ft+ Áfa/alkalom

A teljes modul (4 kurzus) elvégzése esetén a résztvevők oklevelet kapnak, illetve a képzés árából 10 % kedvezményt biztosítunk!

Bővebb információ, valamint jelentkezés: kreativsminkmuhely@gmail.com
Telefonszám: +36 70 775 8827

Referenciákért látogassatok el ide!
www.kreativsminkmuhely.hu