Pierre René PROFESSIONAL sminkmárka a Premier Outlet Centerben!

Október 7-én és 8-án egy egészen különleges születésnapi hétvégére látogathattunk el a Premier Outlet Centerbe. A helyszínen felállított Szépségponton a Pierre René PROFESSIONAL sminktanácsadással várta az érdeklődő hölgyeket!

A biatorbágyi outlet központ idén is egy fergeteges hétvégével ünnepelte születésnapját. A Premier Outlet október 7-8-án kicsiknek és nagyoknak szóló ingyenes programokkal, akár 90%-os kedvezményekkel és számos további meglepetéssel készült.

A Street Food Fesztivál, és a Vásárlási Maraton mellett egy Szépségpontot is felállítottak a szervezők, ahol a látogatók a hajápolási tanácsadáson, és a géllakozáson vagy a fogászati szűrésen kívül, a francia Pierre René PROFESSIONAL sminkmárka profi sminkeseinek kezei alatt is szépülhettek.

pierre rene premier outlet

 

 

 

 

 

Sminkeseink szombaton és vasárnap reggel tíz és este nyolc között várták a szépülni vágyókat, és örömmel készítettek a vendégek személyiségéhez illő őszi sminkeket a professzionális kozmetikumok segítségével.

pierre rene premier outlet

Amíg a szemsminkek terén hódít a smokey eyes és a fekete tusvonal, vendégeink bátran választottak irizáló, hangsúlyos rúzst az ajkak hangsúlyozására. Az argán olajjal gazdagított intenzív színű Cover Gloss szájfényünk mellett óriási érdeklődés övezte másik legújabb termékünket, a Matte Fluid folyékony rúzst, amely akár 12 órán át tartós, selymesen matt ajkakat eredményez, nyolc árnyalatából a bordó és szilva színek voltak a legnépszerűbbek!

pierre rene premier outlet

Voltak, akik a nagyon különleges helyett inkább a mindennapi sminkelésről szerettek volna többet megtudni. Kiválasztottuk a bőrtípusukhoz megfelelő árnyalatú alapozót, púdert, majd lépésről-lépésre haladva közösen készítettük el a szolidabb sminket.

Nagyon örülünk, hogy részesei lehettünk ennek a két napnak, és szakmai tudásunk, valamint a professzionális Pierre René PROFESSIONAL kozmetikumaink segítségével hozzájárulhattunk ahhoz, hogy ezt a hétvégét még különlegesebbé tegyük a hölgyek számára!