2018 smink trendjei tippekkel

A 2018-as év smink trendjei közt hódít az “egyedi a tökéletes helyett” elv! Ennek 2 egyszerű és ragyogó példáját szeretnénk most bemutatni.

“SZÉTCSÓKOLT AJKAK”

Kép forrás: ELLE Fashion Show 2018

“Elmaszatolt” vagy “szétcsókolt ajak” hatást legegyszerűbben úgy érhetsz el, ha a rúzst nem precízen, ecsettel viszed fel, hanem az ujjaiddal finoman kened szét azt az ajkaidon és a szád szélén. Nyugodtan túlmehetsz a száj körvonalán, nem kell kontúrceruza, sőt, a teljes körvonalat sem kell színezned, és az egyenletes eloszlatásra sem kell törekedned.  A rúzst hangsúlyozhatod egy extra réteg színnel, a műveletet pedig érdemes egy réteg ajakbalzsammal zárni!
Egy dologra azonban figyelj: ez a smink csak a szépen ápolt, egészséges ajkakon mutat, így nem árt előtte bevetni az ajakradírozást sem!


Pierre René TIPP: Használd a Pierre René Lipgloss & Rouge 2in1 termékünket, mely ötvözi a szájfény és rúzs tulajdonságait! Válogass webshopunkban a ragyogó színárnyalotokból!

“ALÁHÚZVA”

“Aláhúzva” az a szemsmink, mikor az alsó szemhéjat egy kis szakaszon “aláhúzzák” a vízvonal alatt, akár normál szemceruzával, akár folyékony szemhéjtussal. Ezzel a szem vízvonala alá kerül a smink meghatározó színe és nincs a teljes körvonal megrajzolva.  Igazán egyedi és izgalmas megoldás.

Pierre René TIPP: Használd a Pierre René Eyeliner változatos színű szemceruzáit vagy Eyematic új generációs ceruzáit, ha pedig inkább tust használnál, válaszd  a Pierre René Pen Eyeliner szemhéjtust, vagy a természetes színezéket és méhviaszt tartalmazó Kajal Liner Professional kajal termékünket!