Pierre René PEPTIDEK Intenzív Újjáépítő Kezelés, biomimetikus peptid komplex

6 190 Ft

Intenzív, 7 napos kezelés, ampullás biomimetikus peptidekkel

Egy innovatív készítmény, mely intenzíven gátolja a bőröregedés folyamatát és újjáépíti a bőrt. Nagyon hatékony biomimetikus peptideket tartalmazó komplexből áll.  A fehérjékkel szemben a peptidek képesek a bőr mélyebb rétegeibe hatolni, mivel molekuláik sokkal kisebbek. Hatásuk irányított és stimulálnak egy különleges folyamatot a bőrben.

A termék jellemzői

A sejtek számára a peptidek jelzéssel bírnak az új alkotóelemek bioszintéziseire, úgy mint: kollagén, hialuronsav, elasztin és fibronektin, melyek ezen felül javítják a sejtek közötti kommunikációt is. Szabályozzák az ionháztartást a sejt regeneráció ütemének növelésével. A bőr megerősödik, újjáépül, kohéziója és hidratáltsági szintje növekszik, a mély ráncok csökkennek.

A PIERRE RENE MEDIC peptid ampullák egy innovatív “feszülést-blokkoló-utánzó”-val dúsítottak- Hexapeptide-8, melyek úgy működnek mint a botox, relaxálják az arc izmait a közvetlen ránctalanító hatás érdekében.

A készítmény rendszeres használata regenerálja a bőrt, stimulálja az irha réteget felépítő fehérjék szintézisét, kisimítja a ráncokat és jelentősen késlelteti a bőr öregedésének folyamatait.

JAVASLAT: A készítmény speciálisan táplálékhiányos, szürke, rugalmasságát vesztett, megereszkedett bőrre készült, melynek azonnali újjáépítésre, bőrtömörség helyreállításra és kisimításra van szüksége.

A PIERRE RENE MEDIC 100% peptid elixír a mélyebb ráncok azonnali kisimítására készült, kiváló kiegészítője a kezelésnek.

Használata: Nyisd ki, vagyis törd el az ampullát a legvékonyabb részénél! Arctisztítás után dörzsöld össze tenyereid között a készítményt, vidd fel az egész arcra, nyakra és oszlasd jól el ujjaid hegyével!

További információ

Aktív hatóanyagok

Acetyl Hexapeptide-8, Palmitoyl Pentapeptide-3, Palmitoyl Tripeptide-1

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Pierre René PEPTIDEK Intenzív Újjáépítő Kezelés, biomimetikus peptid komplex” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Privacy Preference Center