Hogyan készíts szupertrendi, glitteres sminket?

2017-ben a partiszezon egyik legnagyobb trendje a csillámos smink. Cikkünkben eláruljuk, hogyan pingálhatsz gyorsan és egyszerűen glitterektől hemzsegő, ragyogó makeup-ot!

Lépten-nyomon csillámokba botlasz? Az üzleteket elárasztották a flitteres ruhák, a csillogó lakásdekorok, a forró téli italokat díszítőkristályok borítják, sőt a körmünket is apró irizáló minták díszítik. Ezek után nem csoda, hogy az év utolsó hónapjaiban a sminkek terén is a legelsöprőbb trend a glitter, és a magasfény a szemeken, az orcán, sőt még az ajkakon is.

Szeretnéd a szürke, téli hétköznapokat egy kicsit feldobni? Mért ne illeszthetnéd a napi beauty-rutinodba ezeket a csillámokat? A laza és lendületes pigmentek egy pillanat alatt varázslatos külsőt kölcsönöznek.

  1. Ezek a bájos kis fények akár a szemhéjakon, az ajkakon, sőt a hajtincseinken is jól mutatnak.fényes szemceruza

2. Egy óarany szemceruzával az alsó vízvonalra, a pillák tövébe trükkös csillámló csíkokat húzhatsz.

pierre_rene_eyematic_8_600x630_felfele

3. A tökéletes glitteres szemhéj titka a szemhéjbázis használata. Vigyük fel a mozgó szemhéjakra a gél bázist, ezután ütögessük be a selyemport. A megfelelő bázis nemcsak a smink tartósságát növeli, a színek mélyebb tónusúak lesznek és felerősíti azok intenzitását.

GÉL BÁZIS selyemporhoz

gél bázis

4. A smink elkészítéséhez szükségünk lesz egy jó minőségű ecsetre is. Egy lapos fejű, sűrűn tömött brush alkalmas arra, hogy egyszerre nagyobb mennyiségű csillámport beütögessünk, ráadásul a szemek külső sarkában is könnyebben eldolgozhatjuk a port.

glitteres szemhéj

5. Ragyogásfokozás highlighterrel! A pazar csillámló szemsminkhez satírozzunk magasfényt az arccsont-áll-homlok-orrnyereg területére.

Te melyik glitteres technikát próbálnád ki?

Fotók: Pinterest