Forgalmazóknak

Amint azt a Pierre René PROFESSIONAL márka értékei és szemlélete is megkívánják, Magyarországon is ragaszkodunk hozzá, hogy a már meglévő és a leendő partnereink is megkapják a maximális tiszteletet és odafigyelést Tőlünk, és törekszünk arra, hogy a legprofibb szolgáltatásban részesítsük őket.

A Pierre René PROFESSIONAL márka az alábbi három alapértékre épít és ezeknek rendeli alá a forgalmazás részleteit is:

BIZALOM – Egy jó üzleti kapcsolat alapja a bizalom, hiszen ahogyan Mi bízunk a Pierre René PROFESSIONAL termékeiben és professzionalitásában, úgy lesz képes Ön is bízni Bennünk és az általunk képviselt márkában. A közös célunk, hogy a végfelhasználók is feltétel nélkül bízzanak Önben és természetesen az Ön által is forgalmazott Pierre René PROFESSIONAL termékben!

MINŐSÉG – Ahogyan a termékeink minőségéért 100%- os garanciát vállalunk, úgy biztosítjuk Önnek szolgáltatásaink terén is a megbízhatóságot, hiszen minőségi munkát is csak a megfelelő eszközökkel és személyekkel lehet végezni!

TISZTELET – Üzleti szemléletünk alappillére az alázat és a tisztelet. Tiszteletben tartva a márka értékeit és a kozmetikai piac szereplőit a legnagyobb alázattal vagyunk partnereink és vendégeink iránt. Célunk, hogy az általunk támogatott üzleti folyamatban minden érintett szereplő elégedett legyen. Nekünk ugyanolyan fontos, hogy a végfelhasználók szeressék a Pierre René PROFESSIONAL termékeit, mint az, hogy ÖN, mint leendő partnerünk megtalálja az üzleti és esztétikai alternatívákat az általunk képviselt értékekben!

Amennyiben szeretne többet megtudni a forgalmazói lehetőségekről, az alábbi elérhetőségeink valamelyikén vegye fel Velünk a kapcsolatot, hogy munkatársunk mihamarabb a segítségére lehessen! Nem csak lehetőséget biztosítunk a termékek tesztelésére, de el is juttatunk Önnek minden alternatívát a támogatási rendszerünkről.

Pierre-Rene-Professional-imagekep

Pierre René Professional MAGYARORSZÁG

2821 – GYERMELY, Patkó utca. 9.

mobil: +36-307009983

e-mail: info@pierrerene.hu

web: https://pierrerene.hu

Privacy Preference Center