Aligsmink vs. feltűnő egyediség

A nagyon népszerű no makeup mellett idén ősszel kedvünk szerint variálhatjuk a megjelenésünket, hiszen az olyan feltűnő, irizáló rúzsok, mint a tintakék, vagy a hangsúlyos arcpír és a szexi smokey eyes is népszerű lesz! Mutatjuk hogyan tudod elkészíteni a lehengerlő sminkeket!

 1. No makeup
  Bárcsak minden reggel ilyen üde és sugárzóan ragyogó orcával ébredhetnél, nem igaz? Aggodalomra semmi ok, könnyedén varázsolhatsz makulátlan bababőrt egy szuper, matt alapozóval! Próbáld ki a Pierre René Professional új alapozóját, a Matte Active Fluid Foundation-t, ami október közepétől elérhető webshopunkban!
  nomakeup
 1. Feltűnő ajkak
  Lehetetlen tökéletesen felvinni, és különben is, olyan csúnyán néz ki, ha napközben valamilyen úton-módon a fogakra tapad. Ilyen apróságok miatt ne mondj le a gyönyörű ajkakról! Csupán egy szuper ecsetre és egy folyékony ajakszínezőre lesz szükséged, ami extra gyorsan beszívódik! Képzeld, az őszi ajakrúzstrend olyan sötét színekről szól, mint a szeder, tintakék és a burgundi! Ideje lesz beszerezni egy új árnyalatot! Szemezgess a Pierre René Professional extra gyorsan száradó, folyékony ajakrúzsaiból!feltűnő ajkak
 1. Őszi ragyogásA halványrózsaszín arcpír idén mindent visz! Satírozd az arccsont felső részére és a szemöldökök íveire, igazi balerinás külsőt kölcsönözhetsz! Tökéletes babarózsaszínű pírt varázsolhatsz Rouge Powder pirosítónkkal! 
 1. Csillogó smokey eyesAz őszi divatbemutatókon ellepték a kifutót a smokey eyes különböző variációit viselő modellek. Egyik nagy kedvencünk a kicsit rock’n’roll irányt képviselő fémes szemsmink, ahol a klasszikus fekete szemhéjfesték mellé a platina árnyalatot választották. Szombat esti partira ideális!
  Itt 48 árnyalatból választhatsz!

Neked melyik a kedvenced?

Fotó: Pinterest