Kecses fekete tusvonal a New York Fashion Week-ről

Hajszálvékony cicafarokban végződő tusvonal, rövid, hófehér csíkok az alsó szemhéjon vagy drámai bordó a pillák tövében. Lessétek el a legkreatívabb külföldi sminkmesterek technikáit az idei New York Fashion Week-ről!

A 2018-as tavaszi trendeket előrejelző New York Fashion Week-en a modellek zöme igaz, természetes sminket viselt, de Tom Ford, és Ulla Johnson tervezők például egy-egy rafinált tusvonalat is megszavaztak! Legyél igazi divatdiktátor, és vesd be ezeket a technikákat akár idén ősszel!

Tom Ford
A huncut cicafarokban végződő vonallal egyszerre érhetünk el bájos és drámai hatást.

őszi smink

Ulla Johnson
Rugaszkodj el a feketétől és válassz egy fehér tust, ezzel egészen eszményi külsőt kölcsönözhetsz! Húzz rövid kontúrt az alsó szemhéj szemzugába és a szem külső sarkába. Mandulavágású szemformánál ez a trükk különösen előnyös, még áthatóbbá válik a tekintet.

untitled-design-31

Brock Collection
Ezzel a sminkkel nem kell megvárnod a tavaszt, nyugodtan bevetheted ősszel is! A szenvedélyes bordó szín igazi telitalálat! A hangsúlyos szemek és szemöldök mellett a szájra már csak egy pici szájfény kerül.

untitled-design-28

Noon by Noor
Igazi bohém vagy? Használj irizáló színeket! Applikálj pici élénk sárgát a szemzugba, látványos és szexi lesz a végeredmény!

untitled-design-29

Próbáld ki a Pierre René Professional Hi-Tech szemhéjtusát, aminek ultravékony hegyű applikátorával könnyedén húzhatsz kecses tusvonalat. Az extra erős fedési képességének köszönhetően akár 14 órán tartós lesz a sminked!

pierre rené szemhéjtus

 

 

 

 

 

 

 

Fotók: Pinterest