5 trendi őszi rúzsárnyalat

Az ajakszínezőkért nemcsak a nyári hónapokban vagyunk odáig, hiszen legtöbbször egy jól pigmentált rúzs vagy elegánsan csillogó szájfény a hűvös téli reggeleken is elég ahhoz, hogy ragyogó legyen a megjelenésünk! Mutatjuk milyen árnyalatoknak hódolunk a hideg hónapokban!

Bogyós gyümölcs színek
Egy erősen pigmentált rúzzsal a zsebünkben már nyert ügyünk van a sietős reggeleken! Az alapozás után a mélylila, bordó árnyalatok mellé már csak egy kis szempillaspirálra lesz szükségünk.
bogyósgyümölcs

Narancs-vörös
Ha szeretnél kicsit kitűnni a többiek közül, válaszd az egészen furcsa, mégis elképesztően trendi narancs-vörös árnyalatot! Még érzékibbé teheted az ajkadat, ha utolsó lépésként egy ragyogó szájfényt is felviszel!

Pasztell lila
A vastagon kötött pulóverekhez, kardigánokhoz vagy fodros blúzaidhoz válassz egy elegáns matt rúzst. A Pierre René PROFESSIONAL Matte Fluid Lipstick-et nemcsak meseszép árnyalatai miatt kedveljük, a benne lévő E-vitamin és karitévaj a hideg napokon expressz ápolást biztosít. A visszafogottan fénylő orcák és hangsúlyos pillák mellé egy pasztell lila rúzs maga a tökély!pasztelllilaKaramellajkak
A krémes, meleg karamellszínnel nem nyúlhatunk mellé a zord időjárásban. A Royal Mat Lipstick hemzseg az olyan összetevőktől, mint a jojobaolaj, olívaolaj és E-vitamin, így biztosak lehetünk abban, hogy ajkunk a hidegben is védve van. Párosítsuk sejtelmes bronzos szemsminkkel!

Ragyogó rózsaszín
Bár egy kis időre mellőztük a szájfényt, most ismét hatalmas trend! Szerencsére az új változatai már nem ragadósak, cserébe inkább még magasabb fénnyel ragyognak! A halvány rózsaszín és barackos árnyalatok nagy kedvenceink!

 

szajfeny