4 rúzsárnyalat a Pinterestről, amiért odáig leszünk a tavaszi/nyári szezonban

Felkeressük, hogy csekkoljuk álmaink nappaliját, mustráljuk a legmenőbb ruházati kiegészítőket, de az sem ritka, hogy hatékony szépségápolási trükköket lesünk el az oldalról.

A Pinterest segít felzárkózni az aktuális trendekkel kapcsolatban! A Pierre René márka a legújabb blogbejegyzésében az idén eddig leggyakrabban “pinnelt”, azaz megosztott rúzsárnyalatokat gyűjtötte össze, amiért mindenki odáig lesz a tavaszi/nyári szezonban. Lássuk, melyek ezek!

A klasszikus vörös matt rúzs

Minden női neszesszer kötelező alapdarabja a nagy klasszikus. Az ötvenes évek ikonikus hollywoodi dívái, Marilyn Monroe és Elizabeth Taylor is gyakran tündököltek vörös ajkakkal, ami végtelenül nőies és szexi külsőt kölcsönöz. A Pierre René Royal Mat Lipstick rúzs nemcsak hosszantartó fedést biztosít, magas pigmentáltságának köszönhetően intenzív és élettel teli lehet az ajkunk egy pillanat alatt!

royal_mat_lipstick

Próbáld ki a Pierre René Royal Mat Red Velvet (19) intenzíven fedő, matt árnyalatát! Pierre René Royal Mat rúzs, Red Velvet (19) 6450 Ft

A krémes nude árnyalat

A természetes hatású sminknek és hangsúlyos szemfestésnek is nagyszerű kiegészítője egy egyszerű, mégis elegáns nude rúzs. A 24 órán át tartó matt Pierre René Slim Lipstick Rich rúzs rendkívül intenzív színhatást eredményez.

pierre-rene-pure-nude-01-slim-lipstick-rich

Fedezd fel Magad is a Pierre René Slim Lipstick Rich rúzs tökéletes fedőképességét, válaszd tavaszra a Pure nude (01) színárnyalatát! Pierre René Slim Lipstick Rich rúzs, Pure nude (01) 4690 Ft

Az igéző lila

A Pantone szerint az idei év színe az ultralila. De ez a misztikus árnyalat nemcsak a lakberendezésben, és a divatban jelenik meg, hanem a dekorkozmetikában is. Egy sejtelmes lila rúzzsal lehengerlőek lehetünk a nyári estéken! A szőke és barna hajúaknak is egyaránt jól áll! Válaszd a Pierre René Hydra Elegance Lipstick rúzst, hiszen tökéletes fedést és tapadást biztosít, az intenzív színhatás mellett.

hydraelehance13

Tündökölj Te is lila ajkakkal, próbáld ki a Pierre René Hydra Elegance rúzs Feminity (13) árnyalatát! Pierre René Hydra Elegance rúzs, Feminity (13) 4650 Ft

A bájos babarózsaszín

A bronzos nyári szemsminkkel és az arccsontokra púderezett bronzosítóval is nagyszerűen mutat a babás árnyalat. Szőke hajjal tuti befutó lesz! A Pierre René Cover Gloss krémes szájfénye nem csak intenzív színhatású, de szatén fényt is kölcsönöz ajkaidnak.

1-600x630

Varázsolj selymesen csillogó ajkakat Magadnak a Pierre René Cover Gloss szájfény Soft shell (03) színárnyalatával! Pierre René Cover Gloss szájfény, Soft shell (03) 6450 Ft

Még több trendi, minőségi és professzionális dekorkozmetikumért böngészd  a Pierre René webshopját!