4 ecset, ami nélkülözhetetlen a sminkelésnél

Nincs tökéletes make-up sminkecset nélkül! Akárki akármit mond, makulátlan bőrünk egyféleképpen lehet: jó minőségű ecsetek segítségével. Sokkal egyszerűbb velük dolgozni és sokkal szebb lesz a végeredmény is. Mutatjuk azt a négy típust, ami nélkülözhetetlen a piperepolcunkról!

Szemöldökecset

A jól ívelt szemöldökhöz elengedhetetlen ez az okos kis ecset. Míg az egyik végén a ferde sörtével a szemöldökport vihetjük fel extra gyorsasággal, addig a másik végén elhelyezkedő kis kefével könnyen átfésülhetjük a szemöldököt, sőt ha esetleg egy kis igazításra szorul szuperegyszerűen átfésülhetjük és kiszúrhatjuk a kósza szálakat.

Alapozó ecset

Egy jó alapozó ecset segítségével könnyebben oszlathatjuk el az alapozót az arcbőrön. A szálak szorosan kúpos formában helyezkednek el, így garantált a szép és egyenletes fedés. A homloktól elindulva, fentről lefelé haladva vidd fel a krémet a bőrödre. Nyugi, ha jó minőségű ecsetet használsz nyoma sem lesz csíkoknak, vagy foltoknak a bőrödön!

Professzionális ALAPOZÓ ECSET

Kontúrecset

Ugye neked is ez a kedvenc részed a sminkelés során? Miután felvitted az alapozót és a púdert, már csak erre a puha, lekerekített ecsetre lesz szükséged és a kedvenc kontúrpalettádra! A kiálló arcszéleket sötétítjük, a kiemelni kívánt részeket egy kis selyemfénnyel kiemeljük, így lesz az arcunk kecsesebb és formásabb. Ha még nem találtad meg a tökéletes kontúrecsetet, ne keresgélj tovább, a Pierre René PROFESSIONAL-nál megtalálod az igazit!

kontúrecset

Pirosító ecset

Míg a kontúrecsettel az arcunk egészének adunk egy formát, addig a pirosító ecsettel és a bőr árnyalatához passzoló pirosítóval az orcánkat emeljük ki. A kisebb ecsettel könnyedén koronázhatjuk meg a sminkünket, hintsünk a kedvenc pirosítónkból leheletnyit a járomcsontokra!

multipurpose-brush-for-makeup-nr-19_1_960

Fedezd fel a Pierre René PROFESSIONAL új multifunkciós sminkecsetét, ami a sminkelés több fázisában is a segítségedre lesz! Szemezgess profi sminkeszközeink közül ITT!

Hivatalos magyarországi
márkaképviselet

Bizalommal vásárolhatsz nálunk, hiszen 100% garanciát vállalunk a termékek eredetiségéért!

25000 Ft felett Ingyenes szállítás

Minden 25 000 Ft feletti megrendelésedet ingyen juttatjuk el hozzád.

48 órás kiszállítási garancia

Garantáljuk, hogy megrendelésedet másnapra, de maximum 48 órán belül kiszállítjuk részedre.

Ne maradj le az újdonságokról!

Értesülj újdonságainkról, kedvezményeinkről az elsők között!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
0
Kosár
A kosarad üresVissza a shopba
Szállítási díj kiszámítása
Kupon beváltása