4 ecset, ami nélkülözhetetlen a sminkelésnél

Nincs tökéletes make-up sminkecset nélkül! Akárki akármit mond, makulátlan bőrünk egyféleképpen lehet: jó minőségű ecsetek segítségével. Sokkal egyszerűbb velük dolgozni és sokkal szebb lesz a végeredmény is. Mutatjuk azt a négy típust, ami nélkülözhetetlen a piperepolcunkról!

Szemöldökecset

A jól ívelt szemöldökhöz elengedhetetlen ez az okos kis ecset. Míg az egyik végén a ferde sörtével a szemöldökport vihetjük fel extra gyorsasággal, addig a másik végén elhelyezkedő kis kefével könnyen átfésülhetjük a szemöldököt, sőt ha esetleg egy kis igazításra szorul szuperegyszerűen átfésülhetjük és kiszúrhatjuk a kósza szálakat.

Alapozó ecset

Egy jó alapozó ecset segítségével könnyebben oszlathatjuk el az alapozót az arcbőrön. A szálak szorosan kúpos formában helyezkednek el, így garantált a szép és egyenletes fedés. A homloktól elindulva, fentről lefelé haladva vidd fel a krémet a bőrödre. Nyugi, ha jó minőségű ecsetet használsz nyoma sem lesz csíkoknak, vagy foltoknak a bőrödön!

Professzionális ALAPOZÓ ECSET

Kontúrecset

Ugye neked is ez a kedvenc részed a sminkelés során? Miután felvitted az alapozót és a púdert, már csak erre a puha, lekerekített ecsetre lesz szükséged és a kedvenc kontúrpalettádra! A kiálló arcszéleket sötétítjük, a kiemelni kívánt részeket egy kis selyemfénnyel kiemeljük, így lesz az arcunk kecsesebb és formásabb. Ha még nem találtad meg a tökéletes kontúrecsetet, ne keresgélj tovább, a Pierre René PROFESSIONAL-nál megtalálod az igazit!

kontúrecset

Pirosító ecset

Míg a kontúrecsettel az arcunk egészének adunk egy formát, addig a pirosító ecsettel és a bőr árnyalatához passzoló pirosítóval az orcánkat emeljük ki. A kisebb ecsettel könnyedén koronázhatjuk meg a sminkünket, hintsünk a kedvenc pirosítónkból leheletnyit a járomcsontokra!

multipurpose-brush-for-makeup-nr-19_1_960

Fedezd fel a Pierre René PROFESSIONAL új multifunkciós sminkecsetét, ami a sminkelés több fázisában is a segítségedre lesz! Szemezgess profi sminkeszközeink közül ITT!